Beach Resort Punt West
Kerstvakantie Beach Resort Punt West

Samen genieten in de kerstvakantie

De kerstdagen… Waardevolle momenten met dierbaren, lekker eten en écht even tijd voor elkaar. Vier de kerst eens op een andere plek en geniet van serene rust in een luxe villa of hotelstudio aan het Grevelingenmeer. Of kom tot rust na de drukke dagen van kerst en oud en nieuw in de tweede week van de kerstvakantie. Kom genieten met het hele gezin, of toch lekker met z'n tweetjes. Vier de kerstvakantie zoals u dat wilt!

 • Duurzame strandvilla's en hotelstudio's
 • Op de grens van Zeeland en Zuid-Holland
 • Huisdieren zijn ook welkom

Bekijk hier de beschikbare accommodaties in de kerstvakantie

Must-visits in Ouddorp

 • Ontdek recreatiegebied De Punt (1 km)
 • Beklim de vuurtoren Westhoofd (4,7 km)
 • Geitenboerderij de Mèkkerstee (8 km)
 • Het pittoreske centrum van Ouddorp (8 km)
 • Rondvaart over het Grevelingenmeer (14 km)

Doen en beleven tijdens de kerstvakantie

Naast de rust die u bij Beach Resort Punt West ervaart, begrijpen wij dat het ook leuk is om iets te ondernemen tijdens de kerstvakantie in Ouddorp. Ontdek het pittoreske Ouddorp op de kop van het eiland Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland. Hier beleeft u het echt badplaats gevoel; de wind door uw haren en de geur van de zee. Of ga op avontuur in het naastgelegen natuurgebied De Punt voor een winterse wandeling. Na er een dagje op uit te zijn geweest keert u weer terug naar uw luxe strandvilla of hotelstudio waar rust, ruimte en comfort op u wachten.

Een voorproefje van uw verblijf

Eenmaal aangekomen bij Beach Resort Punt West stapt u in een oase van rust… De ruime strandvilla's en hotelstudio's zijn écht van alles voorzien wat u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf. Maak een heerlijk kerstdiner in de compleet ingerichte keuken en relax in de stijlvolle living. Dankzij de comfortabele bedden geniet u van een goede nachtrust waarna u de volgende dag fris en fruitig de dag begint! Sla de gordijnen open en geniet van het waanzinnige uitzicht. De kerstvakantie was nog nooit zo bijzonder.

 • Huisdiervriendelijke accommodaties
 • Uitzicht op het water, het bos of de duinen
 • Duurzaam en ecologisch gebouwd

Dit vroegen eerdere vakantiegangers ons:

Welke kerstactiviteiten zijn er in de buurt?

Beleef de kerst en stap in de kersttram in Ouddorp; een sfeervol versierde tram die je naar het historische RTM-museum aan de Brouwersdam brengt. Check hier de datums en tijden. Of bezoek het Streekmuseum dat in deze periode helemaal in kerstsferen is gebracht. Er is zelfs een levensgrote kerststal!

Is mijn hond ook welkom?

Jazeker, bij Beach Resort Punt West bieden wij huisdiervriendelijke accommodaties. Hoeveel honden er mee mogen is afhankelijk van of u verblijft in een strandvilla of hotelstudio en van de grootte van uw hond. Laat u het wel even weten wanneer u uw hond meeneemt?