Beach Resort Punt West
Oud en nieuw Nederland

Vuurwerkvrij genieten met oud en nieuw

Dit jaar eens extra genieten van rust en ontspanning tijdens de jaarwisseling? Ons vuurwerkvrije vakantiepark aan het Grevelingenmeer nodigt u uit om de hectiek van vuurwerk te verruilen voor de rust van het water, de duinen en de natuur. Hier maakt u echt even tijd voor elkaar en gaat u proostend het nieuwe jaar in. Misschien durft u het zelfs wel aan om een nieuwjaarsduik te nemen in zee! Ons vakantiepark in Zeeland biedt een unieke kans om de jaarwisseling te vieren op een manier die draait om rust, warmte en waardevolle momenten.

 • Vuurwerkvrij vakantiepark
 • Luxe strandvilla's en hotelstudio's
 • Direct aan het Grevelingenmeer

Zoek en boek uw verblijf tijdens de jaarwisseling

Luxe accommodaties voor een onvergetelijke jaarwisseling

Tijdens de jaarwisseling heten wij u van harte welkom in onze luxe strandvilla's en hotelstudio's. Met een unieke ligging bieden deze accommodaties altijd een adembenemend uitzicht op het water, de duinen of het bos van natuurgebied De Punt. Ons resort staat voor rust, ruimte en ontspanning, ook tijdens de feestdagen. Ons vuurwerkvrije park is ideaal voor iedereen die zoekt naar rust en gezelligheid. De woningen zijn luxe en stijlvol ingericht en ideaal voor vrienden, familie en stellen die samen proostend het nieuwe jaar in willen gaan. Door dat het park vuurwerkvrij is, is het ook een ideale locatie voor een vakantie samen met uw hond. 

Uw luxe vakantiehuis:

 • Luxe en stijlvol ingerichte woningen
 • Voor maximaal 6 personen
 • Altijd nabij het Grevelingenmeer
 • Uitzicht op het water, de duinen of het bos
 • Optioneel huisdiervriendelijk

Swipe voor meer foto's >

Een frisse en luxe start van het jaar

Ook tijdens de jaarwisseling is er van alles te beleven rond Punt West. Verken de natuurlijke pracht van de omgeving tijdens een ontspannen wandeling, waarbij de duinen, het bos van natuurgebied De Punt en het Grevelingenmeer het decor vormen voor een prachtige ervaring. Of maak een traditionele nieuwjaarsduik en begin uw jaar met een frisse start. Ouddorp verwelkomt u met sfeervolle charme, waar historische straatjes en gezellige pleinen deel uitmaken van de idyllische setting. Ook kunt u hier genieten van heerlijke Zeeuwse gerechten. Maak dit jaar de overgang naar het nieuwe jaar extra bijzonder door het te vieren in een luxe accommodatie aan het Grevelingenmeer bij Beach Resort Punt West.

  Waai uit aan het Grevelingenmeer
  Ontdek sfeervol Ouddorp
  Maak een traditionele Nieuwjaarsduik
  Geniet van een feestelijk lokaal diner
  Ontdek de natuur tijdens een wandeling

Dit vroegen eerdere gasten ons:

Bieden jullie ook huisdiervriendelijke accommodaties?

Jazeker, wij hebben huisdiervriendelijke accommodaties op ons vuurwerkvrije park. U mag maximaal 2 honden meenemen. Laat u wel even weten als u uw hond meeneemt? 

Kan ik last minute boeken bij Punt West voor de jaarwisseling?

Last minute boekingen bij Punt West zijn zeker mogelijk, maar we adviseren om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke periodes zoals de jaarwisseling.