Beach Resort Punt West

Ons verhaal

Wij, Ouddorp Connection, zijn een toegewijd familiebedrijf dat vakantiewoningen aanbiedt op verschillende vakantieparken in het prachtige Ouddorp. Onze passie ligt in het promoten van Ouddorp als een unieke bestemming en het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze gasten.

Onze vakantiehuizen zijn zorgvuldig geselecteerd en bieden alle comfort die nodig is voor een ontspannen verblijf. Of je nu op zoek bent naar een rustige vakantie of avontuurlijke activiteiten, wij staan dag en nacht voor je klaar om ervoor te zorgen dat je vakantie zorgeloos en memorabel wordt.

    Verbondenheid met Ouddorp
    Kwaliteit en comfort
    Een complete ervaring
Teamfoto
 
 

Vragen? Neem contact met ons op!

  • Beach Resort Punt West
  • De Eco Punt 1 3253 ML Ouddorp
  • + 31 (0) 187 688 508
  • puntwest@ouddorpconnection.nl

Beach Resort Punt West & Ouddorp Connection

Ontdek de vernieuwing bij Beach Resort Punt West!

Na het faillissement van Oasis, de voormalige verhuurder, heeft de Vereniging van Eigenaren Ouddorp Connection gevraagd om de verhuur van de vakantievilla's van het Beach Resort over te nemen. Dit was een uitdaging die we met enthousiasme hebben omarmd.

Een frisse start met Ouddorp Connection!

De afgelopen maanden is er intensief gewerkt aan de website, het resort en de accommodaties om ervoor te zorgen dat alles gereed is voor een fantastische vakantiebeleving voor onze gasten.. Beach Resort Punt West is weer open! De pracht, de rust en de luxe waar je aan gewend bent, maar met de service van Ouddorp Connection. We zijn verheugd om zoveel van jullie alweer te hebben mogen verwelkomen op dit mooie resort. Als je vragen hebt of contact met ons wilt opnemen, staan we voor je klaar!

Benieuwd naar onze vooruitgang?

Benieuwd naar de staat van het resort? Neem een kijkje op ons YouTube-kanaal en onze sociale media!

Vragen over het faillissement van Oasis?

Het spijt ons als je een negatieve ervaring hebt gehad met Oasis. Het is belangrijk om te benadrukken dat Ouddorp Connection geen rol speelt met betrekking tot het faillissement van Oasis. Voor eventuele vragen, opmerkingen of claims met betrekking tot je verblijf bij Beach Resort Punt West, verwijzen we je vriendelijk door naar de organisatie waar je voorheen hebt geboekt. U kunt voor vragen ook een email sturen naar : insolventie-utrecht@kienhuishoving.nl