Beach Resort Punt West
herfstvakantie

Heerlijk uitwaaien in de herfstvakantie

Geniet van een welverdiende vakantie aan het water bij Punt West in Ouddorp! Ontdek de prachtige herfstkleuren tijdens uw verblijf in één van onze luxe woningen aan het Grevelingenmeer. Bij ons verblijft u in een luxe en duurzame villa of hotelstudio die van alle gemakken is voorzien om u een ontspannen herfstvakantie te bezorgen. Vanuit uw vakantiewoning staat u zo op het strand om een stevige herfstwandeling te maken. Onderweg kunt u uitrusten bij één van de vele strandtentjes met een hapje en een drankje. Kom helemaal tot rust in het prachtige Zuid-Holland!

 • Geniet van luxe en ruimte
 • Aan het Grevelingenmeer
 • In de natuur van Zuid-Holland

Ontdekken en ontspannen in de herfst

Geniet van gezelligheid en mooie kleuren in de herfstvakantie. In de herfst is het een stuk rustiger aan de kustlijn en de temperaturen zijn vaak nog aangenaam. Uw luxe vakantiehuis heeft een directe ligging aan het Grevelingenmeer. Hier kunt u de mooiste strandwandelingen maken of genieten van lokale gerechten in de gezellige strandtentjes. Maak ook eens een mooie vaartocht of ga waterskiën of kitesurfen wanneer u van wat meer uitdaging houdt. Liefhebbers van geschiedenis kunnen terecht bij de indrukwekkende Deltawerken of bij één van de vele musea in de omgeving. Wat gaat u ondernemen in de herfstvakantie?

Dit mag u niet missen in uw herfstvakantie:

  Prachtige herfstkleuren
  Wandelingen langs de kust
  Vaartochten over het water
  Trekvogels spotten

Swipe voor meer foto's →

Luxe overnachten in de herfstvakantie

Tijdens uw herfstvakantie verblijft u in een luxe strandvilla of hotelstudio in de duinen of met een directe ligging aan de oevers van het Grevelingenmeer. Onze strandvilla's zijn duurzaam ontworpen, stijlvol ingericht en geschikt voor maximaal 6 personen. U kunt ook verblijven in één van onze moderne hotelstudio's voor maximaal 4 personen. Deze zijn van alle gemakken voorzien voor een zorgeloze vakantie. Dankzij het gebruik van duurzame materialen en groene daken passen onze vakantiewoningen perfect in de natuurrijke omgeving. Geniet van de prachtige zonsondergang en word uitgerust wakker in één van onze luxe vakantiewoningen.

Uw comfortabele verblijf:

 • Strandvilla's en hotelstudio's
 • Directe ligging aan het Grevelingenmeer
 • Op de grens van Zeeland
 • Luxe en stijlvol interieur
 • Huisdieren zijn welkom

Hier zijn wij te vinden ↓

Wat andere gasten ons vroegen:

✦ Wat kan ik ondernemen in de herfstvakantie?

Activiteiten variëren van wandelingen en fietstochten door de duinen en langs de kust en varen op het Grevelingenmeer tot het spotten van vogels tijdens de vogeltrek. Lokale evenementen dragen bij aan de herfstsfeer.

✦ Wat zijn de culinaire hoogtepunten in de omgeving?

Langs de waterkant zijn tal van gezellige restaurants en eetgelegenheden waar u kunt genieten van lokale (vis)gerechten zoals Strandpaviljoen Brouw en Beachclub Natural High.