Beach Resort Punt West
hotel zeeland

Luxe en ontspanning: een hotelstudio bij Zeeland

Ontspan tijdens een welverdiende vakantie bij Beach Resort Punt West in Ouddorp! Hier verblijft u in een luxe hotelstudio met een unieke ligging aan de oevers van het Grevelingenmeer. Vanuit uw stijlvolle hotelstudio staat u dus zo op het strand. Ons luxe resort ligt op de grens van Zeeland; rustzoekers, wandelaars en watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Ontdek de Zeeuwse kust met haar prachtige duinen en stranden, proef de sfeer bij een authentiek vissersdorp of geniet met een hapje en een drankje bij één van de vele strandtentjes. Uw verblijf in een hotelstudio vlak bij Zeeland wordt er een om nooit meer te vergeten!

 • Luxe en duurzame hotelstudio's
 • Directe ligging aan het Grevelingenmeer
 • Op de grens met Zeeland

Bekijk onze hotelstudio's:

Comfortabel verblijf aan het rustgevende water

In de serene omgeving van Zeeland vindt u onze prachtige hotelstudio's. Dankzij de unieke ligging aan het Grevelingenmeer kunt u genieten van een schitterend uitzicht over het water. Onze hotelstudio's zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Komt u met een groter gezelschap? Verblijf dan in één van onze strandvilla's. Onze hotelstudio's zijn voorzien van een ruime kitchenette en een badkamer met een luxe regendouche. Tevens beschikt u over een privé terras waar u heerlijk kunt genieten van het mooie uitzicht. Stap vanuit uw moderne hotelstudio zo het strand op van het Grevelingenmeer en geniet van de rust, ruimte en ontspanning die deze unieke omgeving te bieden heeft.

Over uw hotelstudio:

 • Stijlvol en luxe ingericht
 • Voor 2 of 4 personen
 • Luxe badkamer met regendouche
 • Huisdieren zijn welkom
 • Aan het water of in de duinen

Ontdekken en beleven in het prachtige Zeeland

Uw hotelstudio ligt op de grens van het mooie Zeeland. Deze unieke provincie staat bekend om haar prachtige duinen en uitgestrekte kustlijn. Ontdek populaire badplaatsen zoals Renesse en Scharendijke of probeer een watersport zoals zeilen of windsurfen. Het uitgebreide netwerk aan wandel- en fietsroutes leidt u langs mooie polders, duinen en dijken. Liefhebbers van geschiedenis kijken hun ogen uit bij de Deltawerken of het MuZEEum. Ook kunt u natuurgebieden verkennen zoals de Oosterschelde, dit is ook een perfecte plek voor vogelspotters. Culinair genieten doet u hier ook; proef de Zeeuwse mosselen en oesters. Ontdek de charme van Zeeland vanaf ons hotel!

  Zee en strand
  Wandelen en fietsen
  Musea en cultuur
  Uitdagende watersport

Zo dicht ligt uw hotel bij Zeeland:

Dit vroegen andere gasten ons:

✦ Wat zijn mooie stranden in Zeeland?

Vanaf je hotel sta je zo op het strand van Zeeland. Enkele populaire stranden zijn die van Renesse, Domburg en Vrouwenpolder. Ze bieden brede zandstranden en zijn ideaal voor ontspanning en watersport.

✦ Wat zijn de must-see natuurgebieden in Zeeland?

Verken natuurgebieden zoals de Oosterschelde en de Westerschelde voor unieke flora en fauna. Vogelliefhebbers kunnen hier ook hun hart ophalen en misschien spot u wel een zeehond!